ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Късметлия направи уникален удар с плейофите за класиране на Евро 2024. Британецът направил залози за два мача, а сумарният му коефициент бил 1733 към 1.

Според неговите предвиждания на мача между Уелс и Финландия (4:1) двата тима трябва да си отбележат голове, Бренан Джонсън да вкара за „драконите“, уелсците да бият и Робин Лод да получи жълт картон. Всяка една от тези прогнози се сбъдна.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Вторият му фиш бил за срещата между Босна и Херцеговина и Украйна (1:2). Спорен неговата прогноза трябвало украинците да спечелят, Артьом Довбик да се разпише, а Микола Матвиенко да получи жълт картон. Тези прогнози също излязоха успешно, но благодарение на двете украински попадения в последните пет минути.

Неговият общ залог за двата фиша е 2,50 паунда. Британският любител на хазарта не рискувал и когато неговите предвиждания се случили, той приел оферта от букмейкърите да откупят залозите му. В резултат на това той прибрал чиста печалба от 4099,05 паунда. Ако беше изчакал до края, комарджията щеше да вземе още 300 паунда.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!