ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Британски любител на залозите направи един от най-впечатляващите удари през миналия уикенд. Самата спечелена сума е прилична, но не може да се нарече много голяма.

Удивителното е, че островитянинът успешно предвижда изхода на 25 мача в права колонка. Залогът му от 13 паунда е направен в известната букмейкърска компания „Уилям Хил“, а сумарният коефициент е 1391 към 1.

Прогнозите на британеца са доста разнообразни и включват мачове от Англия, Италия, Франция, Турция, САЩ, Нидерландия, Скандинавския полуостров и др.

 200 лв. Начален Бонус Спорт!

Някои от срещите не са толкова трудни за предвиждане, но при други очакваният резултат идва след много нерви в добавеното време. Именно такъв е случаят с двубоя между Интер Маями и Ню Йорк Сити, когато Томас Авилес бележи изравнително попадения за „чаплите“ в петата минута на добавеното време.

Всички познати изходи от правата колонка с 25 прогнози на футболни мачове носи на любителя на залози печалба от 18 090,08 паунда.

„Често сме виждали залози с големи печалби, но познаването на 25 мача в права колонка е нещо, което е много рядко срещано. Свалям шапка на този любител наш клиент. Нямам думи да изразя възхищението си към този човек. Това е наистина впечатляващо постижение, показващо познаването на няколко различни футболни първенства от цял свят. С удоволствие ще му връчим чека за 18 090 паунда“, коментира говорителят на „Уилям Хил“ Лий Фелпс.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!