ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Учителят Крис Бентън от щата Вирджиния прибра солидната си печалба от залози на футболен мач на провелото се през миналото лятотсветовно първенство за жени, след като букмейкърската компания беше подложена на сериозен натиск в социалните мрежи.

На 1 август 2023 година Бентън пуска фиш на обща стойност от 3250 долара за мача между Нидерландия и Виетнам от Група „Е“, спечелен от „лалетата“ със 7:0.

Нидерландките са тоталният фаворит в срещата, но коефициентите за тях се оказват изненадващо високи. Заради това Бентън три пъти залага, че „лалетата“ ще изпълнят повече корнери по време на двубоя, два пъти, че няма да допуснат гол и веднъж, че ще вкарат първото попадение в мача.

Вместо да получи очакваната чиста печалба от 214 500 долара, той открива, че в сметката му е върнат залогът от 3250 долара. Букмейкърската компания се аргументира, че коефициентите са били фирмена грешка и не изплаща печалбите за този мач.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Подобна ситуация е добре описана в правилата към въпросната компания, а всеки участник потвърждава, че е запознат с тях при регистрацията. Затова букмейкърът е в пълното си право да анулира всички пуснати фишове за дадения мач и да върне направените залози.

Историята на учителя е разказана от сайта „Action Network“. В резултат на това следва мощна обществена подкрепа за Крис Бентън, а букмейкърската компания е атакувана с хиляди съобщения в социалните мрежи.

Седмици по-късно учителят получава телефонно обаждане, в което от фирмата му съобщават, че залогът му е одобрен и парите вече са преведени по неговата сметка. Това е нещо, което изключително рядко се прави от компания за залози на спортни събития.

Жителят на американския щат Вирджиния в нова медийна проява обявява, че ще използва сумата, за да покрие студентския заем на съпругата си и ще открие фонд за бъдещото образование на шестмесечната си дъщеря.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!