ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Легендата на Челси Джон Тери получи скъп подарък, след като заложи на "сините" преди реванша с Борусия (Дортмунд) в Шампионската лига този вторник (2:0).

Дни по-рано лондончани бяха прекъснали серията си от шест мача без победа с 1:0 над Лийдс, когато Тери се обзаложи с бившия съотборник на Стилиян Петров в Астън Вила - Гейбриъл Агбонлахор за това кой ще излезе краен победител от дербито, залагайки на английския тим.

Дни по-късно Агбонлахор разкри, че е трябвало да купи вино на стойност 100 паунда на Тери.

Топ Коефициенти за Шампионска Лига!

"Очаквах повече от Борусия (Дортмунд). Загубата им ми струваше скъпо, тъй като имах облог с Джон Тери", заяви той.

Самият Тери също не пропусна да се похвали с печалбата и пусна снимка на бутилката скъпо вино, което е спечелил и не пропусна да благодари на Челси за успеха.

Припомняме, че името на Джон Тери остана в историята с един от големите скандали, свързани със залозите.

Легендата с №26 бе изваден от игра в 26-ата минута на последния си двубой за "сините" през 2017 година (5:1 срещу Съндърланд), за което коефициентът бе 100:1.

Интересното е, че местно списание пусна в "Туитър" информация за точната минута, в която Тери ще бъде заменен, а няколко души се възползваха и спечелиха доста пари.

В конкретната минута Диего Коста подкани вратаря Джордан Пикфорд да извади топката в тъч, за да може планът да бъде спазен.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК