ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Четирима са големите печеливши от невероятната драма в германската Бундеслига, донесла на Байерн 11-ата поредна титла и общо 33-а в историята на клуба. Никой от участниците в 30 кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ не успя да предвиди домакинската издънка на Борусия (Дортмунд) срещу Майнц (2:2).

За сметка на това четирима прогнозираха с точност победата на Байерн с 2:1 като гост на Кьолн. Двата резултата превърнаха баварците в носител на „сребърната салатиера“ заради по-добра голова разлика. Димитър Илиев (Локомотив Пловдив), Симеон Мечев (Берое), Галин Иванов (Славия) и Красимир Милошев (Локомотив София) познаха с точност крайния изход за победата на Байерн. Всички останали предвидиха успех на баварците, но с различен резултат.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Победата на Реал (Мадрид) като гост на Севиля също изненада повечето от участниците. Георги Аргилашки (Ботев Пловдив), Бирсент Карагерен (ЦСКА 1948) и Иван Коконов (Арда) познаха точния резултат – 2:1 за „белия балет“. Това им донесе по три точки в актива. Една точка прибави легендарният вратар на ЦСКА Джони Велинов, който също предвиди успех на Кралския клуб, но с 1:0.

Днес участниците в играта може да подобрят представянето си. Те са прогнозирали по един мач от английската Висша лига и италианската Серия „А“: Челси – Нюкасъл и Ювентус – Милан.

Това е предпоследният кръг на играта и предвижданията за срещите може да се окажат ключови за крайното подреждане. Припомняме, че при познат точен резултат се присъждат по 3 точки, а само при улучен знак – 1 точка.

Как участниците прогнозираха мачовете от 30-ия кръг на Звездна лига – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА КЪМ МОМЕНТА

КЛАСИРАНЕТО НА ЗВЕЗДНА ЛИГА ПРЕДИ 30 КРЪГ