ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Певецът Красимир Аврамов завърза още от самото начало оспорвана битка с пиар експерта, бивш модел и телевизионен водещ Ива Екимова. През този уикенд двамата водят битка на полето на играта Efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, където прогнозират резултатите от мачове в българския футболен елит.

Още след първия среща двамата показаха добра успеваемост, която подсказва за очертаваща се интрига в спора между тях Те правилно предвидиха победата на Славия над Септември с 2:1 в столичното дерби, което им донесе по една точка. Само един гол раздели Аврамов и Екимова от спечелването по три точки, тъй като и двамата бяха предвидили успех за „белите“ с 2:0.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Днес Човека глас, както е известен Краси Аврамов, и Екимова имат шанс да увеличат актива си в играта. Те са дали своите прогнози за мачовете Локомотив (София) – Хебър и Ботев (Пловдив) – Левски. Спорът им ще продължи и в неделя с още две предвиждания за мачове от българското първенство.

Забавната игра с прогнози Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ се провежда на елиминационен принцип. Правилно предвиден точен резултат носи на участника три точки, а за познат знак се присъжда една. Участникът с най-много точки продължава в следващия кръг, където ще се изправи срещу нов съперник.

Лидер в генералното класиране е Дарин Ангелов с 21 точки. Екимова, която преди седмица отстрани певицата Маги Джанаварова, е в средата на таблицата с 8 т. към момента. Красимир Аврамов за момента е само с една точка, но участието в играта му тепърва започва.

Вижте прогнозите на Ива Екимова и Краси Аврамов за 26-ия кръг на играта ни Efbet Лига – ТУК