ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Играта на Букмейкър БЛИЦ - Efbet Лига, се завръща на фронта след зимната пауза на родното футболно първенство. Припомняме, че тя е на елиминационен принцип и в нея участват известни личности, нямащи допир с най-популярния спорт у нас. 

Баскетболната легенда на ЦСКА от 90-те години на ХХ век Станислав Станков, който елиминира Константин Папазов през декември, отново има за съперник известно име от родния баскетбол. Това е Георги Младенов - един от най-добрите ни баскетболисти за всички времена и настоящ треньор на Миньор (Перник). 

Този път обаче се случи нещо невиждано и нечувано до момента в Букмейкър БЛИЦ. Станков и Младенов дадоха абсолютно еднакви прогнози на петте мача от 20-ия кръг на играта ни, което означава, че няма да има победител и те ще предвиждат двубоите и в следващия кръг.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Първи изпрати своите резултати Станислав. Направи го по нетрадиционен начин - с химикалка и лист. Малко по-късно получихме прогнозите и на Георги, написани по същия начин и абсолютно същите. Чудо невероятно! 

Спорът им стартира с днешната среща Славия - Берое, за която и двамата посочват равенство 1:1. 

Интересното е, че Жоро Младенов кумува на Станислав Станков на сватбата му с Елена - популярна дама в баскетболните среди. Тя е първата жена треньор в историята на родния баскетбол, която печели шампионска титла на България, както и дубъл (титла и купа) в един сезон. Постиженията ги прави с отбора на Хасково. 

Предоставяме снимки за доказателство, че прогнозите на Младенов и Станков са абсолютно еднакви: 

Вижте прогнозите на Станков и Младенов за 20-ия кръг на играта ни!