ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днес ще ви разкажем за един много любопитен случай от Англия. Той е от 2006 година. Любител на залозите е на косъм от спечелването на 1 милион паунда. Само една дузпа го дели от осъществяването на страхотния удар. 

52-годишният тогава Мик Дънинг избира цели 15 футболни мача от съботната програма, залагайки ги в комбинация на точен резултат. 

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Показва отлична успеваемост и познава крайните изходи на 14 от двубоите, след което следи, може би с доста високо кръвно, срещата между Порт Вейл и Блекпул от Лига 1 (б.р. - третото ниво на футбола в Англия). Дънинг предвидил 1:1 краен резултат. В 75-ата минута, когато футболистите на Порт Вейл изостават с 0:1, получават правото да изпълнят дузпа. 

Халфът Тони Дининг обаче стреля встрани от вратата и лишава бащата на четири деца от страхотната печалба. Мачът завършва 1:0 за Блекпул. 

Мик Дънинг все пак прибира сумата от 22 хиляди паунда. Залогът му е бил едва 2 паунда. 
 
"Не можеш да съжаляваш за нещо, което никога не си имал", разсъждава Дънинг след пропуснатата възможност да прибере милиона. 

По-късно той има вълнуваща среща с футболиста на Порт Вейл Тони Дининг, като закачливо го хваща за врата, показвайки, че иска да го удуши заради неточния му удар от бялата точка.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК