ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Дербито между Челси и Ливърпул, завършило при резултат 1:1, се оказа изключително ключово за класирането след приключването на първия кръг от играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ.

Само трима души познаха точния резултат от мача на „Стамфорд Бридж“ и именно те оглавиха подреждането на играчите. Петър Дебърлиев (Хебър), Красимир Милошев (Локомотив София) и Божидар Пенчев (Берое) правилно прогнозираха, че лондончани и мърсисайдци ще завършат при резултат 1:1.

Трябва да се отбележи, че Милошев и Дебърлиев бяха сред тримата, които бяха предвидили, че Тотнъм няма да спечели при гостуването си на Брентфорд (2:2) в първия мач след напускането на капитана Хари Кейн. Представителят на Крумовград Алекс Колев беше третият, който също предвиди равенство между „шпорите“ и „пчеличките“.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Успешното представяне на капитана на Локо (София) и на вратаря на Хебър в неделя им позволи да оглавят класирането на играта с по шест точки. Трети е Берое с пет.

Припомняме, че в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ представители на всички 16 участници на родната efbet Лига прогнозират изхода на мачове от Топ 5 първенствата на Европа. За познат точен резултат се присъждат 3 точки, а уцелен знак носи една точка.

Всички прогнози в първи кръг от сезон 2 на Звезда лига – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК! 

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА