ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Музикалната звезда Дичо Христов поднесе голяма изненада, дебютирайки успешно в ново предизвикателство. През тази седмица певецът участва в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. Негов съперник е един от най-добрите български баскетболисти от 90-те години Станислав Станков, който вече елиминира трима съперници – журналистът Исак Гозес, Тити Папазов и Георги Младенов.

Още в първия ден на участието си в 22 кръг на играта efbet Лига Дичо спечели точка и води във временното класиране на любопитния си двубой със Станков. Музикантът правилно предвиди, че Ботев (Пловдив) ще постигне равенство като гост на Славия. Тук трябва да отбележим, че Станислав Станков беше много близо до познаването на точния резултат от мача. Той беше предвидил успех за „белите“ с 2:1, но резервата Георги Николов изравни за „канарчетата“ за 2:2 три минути преди края.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Двамата участници нямаха никакъв късмет при другия съботен мач от програмата на кръга. Те останаха далеч от точките след победата на Крумовград с 3:1 над Локомотив (Пловдив). Днес играта на Станислав Станков и Дичо продължава. Те са дали своите прогнози за мачовете ЦСКА – Берое и Лудогорец – ЦСКА 1948. Двубоят им ще завърши в понеделник със срещата между Хебър и Левски в Пазарджик.

Вижте прогнозите на Станков и Дичо за 22-ия кръг на играта ни!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!