ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев е отличникът в седмия кръг на играта Звездна лига на Букмейкър Блиц. Асът на „черно-белите“ събра 7 точки и дръпна в класирането, достигайки до седмата позиция.

Митака позна точния резултат от германската битка между Шалке 04 и Фрайбург (0:2) и единствен от всички участници правилно предвиди знак 1 за успеха на Торино срещу Милан.

В останалите три двубои, които прогнозира, Илиев също записа по една точка.

200 лв Начален Бонус Спорт!

Припомняме,  че при познат точен резултат се дават 3 точки, а само при познат знак – 1 точка.

Много добро представяне записа и Тодор Неделев. Звездата на Ботев (Пд) най-после се отпуши в прогнозите и от изминалия кръг събра 5 точки. Нещо повече – Тошко позна крайния резултат 2:2 от френския двубой Страсбург – Марсилия. Това позволи на Ботев (Пд), представляван от Неделев, да се измъкне от последното място.

Добро представяне записа и Янчо Андреев от Спартак (Варна). Той също е с 5 точки от седмия кръг на Звездна лига и също като Димитър Илиев позна, че Фрайбург ще събори Шалке 0:4 с 2:0 като гост. Така Янчо изстреля „соколите“ до третата позиция.

Точен резултат позна и Антон Недялков от Лудогорец, който единствен предвиди успех с 1:0 на Ман Сити при визитата му в Лестър.

Иначе лидер в класирането продължава да е легендата на ЦСКА Георги Велинов, който общо има 27 точки.

Кой какво позна от мачовете в СЕДМИЯ КРЪГ на Звездна лига – тук!