ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днес ще разкажем за изключително пресен пример, случил се през изминалия уикенд, когато Ливърпул разби големия си исторически съперник Манчестър Юнайтед със 7:0.

Дъщерята на бившия мениджър на мърсисайдци Рой Евънс – Стейси, направи солиден удар в британски букмейкър и след това се похвали с успеха си в „Инстаграм“.

Блондинката е направила залог от 5 паунда, че Ливърпул ще спечели с 6:0, което при коефициент 350 към 1 ѝ носи печалбата от 1350 паунда. За да прибере сумата, тя прекратява залога си след падането на шестия гол на „червените“ в 83-ата минута.

200 лв Начален Бонус Спорт!

От показания фиш става ясно, че това не е единственият печеливш залог на Стейси Евънс за голямото дерби. Тя е спечелила пари и от предвиждания за победа на Ливърпул с 4:0 и 5:0. Те са били прекратени при достигане до съответния резултат. За 4:0 тя прибира 97,15 паунда, а печалбата ѝ за 5:0 е 280,56 паунда.

„Винаги предвиждам големи резултати и през този сезон имаше доста такива случаи. Обикновено залагам пари и на 7:0, но незнайно защо за Ливърпул – Манчестър Юнайтед нямаше такава възможност“, признава Стейси пред „Дейли Мирър“.

Нейният баща Рой Евънс води Ливърпул в продължение на близо пет години, след като е назначен през януари 1994 г. и напуска през ноември 1998 г. Той е начело на мърсисайдци в продължение на 244 мача (123 победи, 63 равенства, 58 загуби) и извежда отбора до спечелване на купата на Лигата през 1995 г.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК