ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Дузпата в последната минута на мача срещу ЦСКА 1948, с която Етър стигна до домакинското равенство с 1:1, изненада легендите на българския баскетбол Георги Младенов и Станислав Станков.

Ако Иван Василев не се беше разписал за „болярите“, бившите родни национали щяха да прибавят по една точка към актива си в 20 кръг на играта Efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Станков и Младенов бяха прогнозирали успех на ЦСКА 1948 с 2:0. Те все пак добавиха по една точка от победата на ЦСКА с 3:0 над Ботев (Враца). Тук двамата бяха близо до познаване на точния резултат, тъй като според предвижданията им „армейците“ трябваше да спечелят с 2:0.

Играта между двамата продължава и днес, когато в 16:00 часа Лудогорец приема Черно море в дербито на върха на родния футболен шампионат.

Уникалното в случая е, че Станислав Станков и Георги Младенов дадоха абсолютно еднакви прогнози за мачовете от 20 кръг на играта Efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. Подобно нещо е почти невъзможно да се случи в света на футболните предвиждания.

Към момента резултатът между двамата е равен – 2:2, а предвид идентичните им предвиждания, те ще продължат участието си в играта и през следващата седмица.

Вижте прогнозите на Станков и Младенов за 20-ия кръг на играта ни!