ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Славия си върна временно еднолично първото място в играта на Звездна лига на БЛИЦ Букмейкър, след като минаха първите два мача от кръга.

„Белите“ оглавиха класирането благодарение на силното представяне на звездата на отбора Галин Иванов. Той с абсолютна точност прогнозира резултата от победата на Ювентус с 1:0 в градското дерби с Торино. Така 34-годишният национал взе три точки. Той добави в актива си и още една с познатия знак от триумфа на Айнтрахт (Франкфурт) с 5:1 над Байер (Леверкузен).

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

С четири точки от изиграните в събота мачове е друг национал – вратарят на ЦСКА 1948 Даниел Наумов. 24-годишният страж също позна точния резултата в дербито на Торино и добави една точка от победата на Айнтрахт.

Четирима от играчите в Звездната лига на БЛИЦ Букмейкър дадоха абсолютно точна прогноза за успеха на Ювентус. Освен Галин Иванов и Даниел Наумов, победа за „бианконерите“ с 1:0 дадоха Антон Недялков (Лудогорец) и Симеон Мечев (Берое). Те обаче не добавиха допълнителни точки от мача между Айнтрахт (Франкфурт) и Байер (Леверкузен).

КОИ СА МАЧОВЕТЕ И КОЙ КАКВИ ПРОГНОЗИ ДАДЕ В ПЕТИЯ КРЪГ на Звездна лига - ТУК!