ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов демонстрира страхотна успеваемост и натри носовете на младите си конкуренти в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ. 65-годишният бивш национал спечели седем точки в 28 кръг.

Изключително впечатляваща беше прогнозата му за мача между Фиорентина и Удинезе. Джони Велинов беше единственият от всички участници, който позна точния резултат за успеха на „виолетовите“ – 2:0.

Това позволи на Велинов да се доближи до лидерското място във временното класиране. Той е трети със 102 точки, но съкрати на пет изоставането си от водача Иван Дичевски от Спартак (Варна).

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Бившият нападател на Фиорентина Валери Божинов също правилно предвиди победа за тима от Флоренция, но не позна точния резултат. Божинката обаче записа 100-процентова успеваемост при прогнозата си за мач на друг от бившите си отбори.

Той уцели, че Манчестър Сити ще спечели с 3:0 гостуването си на Евертън. Божинов, който е представител на Септември в играта е на шесто място с 97 точки, колкото има и петият Галин Иванов от Славия. Точният резултат от Евертън - Сити познаха още Димитър Илиев (Локо Пд), Александър Дюлгеров (Пирин) и Иван Коконов (Арда). 

Дюлгеров предния ден позна и точния резултат на Манчестър Юнайтед - Уулвърхямптън (2:0) и съкрати разликата с водача Иван Дичевски (Спартак Варна) само на две точки.  

В Звездната лига представители на клубовете от родния футболен елит мерят сили, посочвайки точни резултати на дербита от топ първенствата на Европа.

Припомняме, че за познат точен резултат се присъждат три точки за общото класиране. Уцелен знак от дадена среща носи по една точка.

Вижте какви бяха прогнозите на участниците в 28-ия кръг на Звездна лига – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!