ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов е големият победител от съботните мачове от 10 кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ.

Ветеранът изненада младите си конкуренти в играта. Той единствен позна точния резултат и на двете срещи от вчерашната програма. Първо безпогрешно предвиди, че Вердер ще победи Унион (Берлин) с 2:0, а след това отгатна и успеха на Реал (Мадрид) над Барселона с 2:1 в Ел Класико.

Силното представяне на 66-годишния бивш национал изкачи ЦСКА от осмо на четвърто място във временното класиране, изпреварвайки Левски.

Освен Велинов, точният резултат за победата на Вердер беше правилно прогнозиран още от Васил Панайотов (Черно море), Крум Стоянов (Етър), Янис Карабельов (Ботев Пловдив) и Петър Дебърлиев (Хебър).

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Успехът на Реал (Мадрид) над Барселона беше с точност предвиден още от Бирсент Карагерен (ЦСКА 1948) и Красимир Милошев (Локомотив София). Янис Карабельов пък взе точка, тъй като беше прогнозирал 2:0 за „белия балет“. Така представителят на „канарчетата“ в играта събра четири точки в събота, само Джони Велинов беше по-успешен от него.

Играта в десетия кръг на Звездна лига продължава и днес. Участниците са дали своите прогнози за дербито на Манчестър между Юнайтед и Сити и мачовете от Серия „А“: Интер – Рома и Наполи – Милан.

Какви са прогнозите на участниците в десетия кръг на Звездна лига - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

Класирането в 10 кръг към момента: