ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Знаменитият бивш вратар на ЦСКА Георги Велинов е големият победител от съботните мачове от 19 кръг в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ.

Велинов е единственият участник, взел точки и от двете срещи вчера. Той първо позна, че Байерн ще победи Щутгарт и за това получи една точка. След това обаче с абсолютна точност прогнозира загубата на Милан с 1:2 като гост на Фиорентина. Провалът на италианския шампион сложи край на серията му от четири поредни победи във всички турнири.

200 лв Начален Бонус Спорт!

Георги Велинов е едноличен лидер в класирането на играта Звездна лига. Той има актив от 69 точки, повеждайки с три на представителя на Септември Валери Божинов. Пирин се изравни със Славия на третото място, след като Александър Дюлгеров също като Джони Велинов заложи на победа на Фиорентина. Той не уцели точни резултат, но получи една точка заради прогнозата си. Единственият друг участник, предвидил успех на „виолетовите“ беше Петър Дебърлиев от Хебър.

Иван Коконов от Арда пък е единствения участник, взел три точки от мача на Байерн с Щутгарт. Само той предвиди, че баварците ще спечелят с 2:1. Всички останали взеха по една точка, залагайки също на успех на мюнхенския гранд.

Днес играта на Звездна лига продължава с още три мача: Барселона – Валенсия (17:15 часа), Ливърпул – Манчестър Юнайтед (18:30) и Бетис – Реал Мадрид (22:00 часа).

КОЙ КАКВИ ПРОГНОЗИ ДАДЕ ЗА 19-ИЯ КРЪГ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА – ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК