ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Легендата на ЦСКА и България Георги Велинов демонстрира на младите си колеги, че добре познава европейския футбол. Той беше един от двамата участници в петия кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ, които познаха точен резултат в мачове от най-силните първенства на Стария континент.

Знаменитият вратар на „армейците“ уцели с точност, че Манчестър Сити ще спечели с 3:1 гостуването си на Уест Хям. Това донесе три точки в актива му, а след той това добави още една от правилното предвиждане, че Барселона ще победи Бетис.

Единственият друг участник, познал точен резултат в събота, е капитанът на Славия Галин Иванов. Той също с точност предвиди успеха на „гражданите“ в Лондон. Халфът на „белите“ взе по една точка от успеха на Барселона и триумфа на Интер в градското дерби с Милан.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Успешното представяне на Галин Иванов му позволи да напусне предпоследното място във временното класиране и да се изкачи на 11-о място. Георги Велинов пък записа прогрес от една позиция за ЦСКА и „армейците“ вече са осми с 16 точки, колкото и седмият Лудогорец.

Петият кръг на играта Звездна лига приключва днес с двубоя между Реал (Мадрид) и Реал Сосиедад в Примера дивисион. Гостите от Сан Себастиан са без загуба от началото на сезона, но за четири мача имат една победи и три равенства, което ги нарежда на десето място в първенство с шест точки. Реал (Мадрид) е втори с 12, на една зад лидера Барселона, който е с мач повече.

Всички прогнози за петия кръг на участниците в играта – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ НА ИГРАТА ЗВЕЗДНА ЛИГА