ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Легендарният вратар на ЦСКА и националния отбор Георги Велинов отново показа майсторство. Този път обаче не под рамката на вратата, а в полето на футболните прогнози.

В 34-ия кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ Джони демонстрира безпогрешно познаване на италианската Серия „А“. Оказа се, че грандовете Милан и Ювентус не са никаква тайна за Футболист №1 на България за 1981 г., който правилно предвиди, че дербито между „росонерите“ и „бианконерите“ ще завърши при нулево равенство.

Единственият друг участник, познал точния резултат от мача беше капитанът на Черно море Васил Панайотов. Джони Велинов и лидерът на „моряците“ са единствените участници в играта, които познаха крайния изход на някой от съботните мачове от 34 кръг на Звездна лига.

Димитър Илиев (Локомотив Пловдив), Тодор Неделев (Лудогорец), Викторио Вълков (Берое), Красимир Милошев (Локо София) и Бирсент Карагерен също предвидиха равенство между Милан и Ювентус. Ремито 2:2 между Уест Хям и Ливърпул се оказа пълна изненада за всички участници и никой не позна точния резултат.

Митко Илиев и Тошко Неделев взеха точки и от успеха на РазенБалшпорт (Лайпциг) над Борусия (Дортмунд). Успехът на „червените бикове“ беше успешно прогнозиран още от Даниел Генов (Ботев Враца) и Крум Стоянов (Етър).

34 кръг на играта приключва днес с две градски дербита. В Лондон Тотнъм приема Арсенал, а в испанската Примера дивисион Бетис и домакин на Севиля.

Вижте прогнозите на участниците в Звездна лига за 34 кръг - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

КЛАСИРАНЕТО КЪМ МОМЕНТА: