ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов предприе изненадващ ход за участието си във втория кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ.

Заедно с всички останали представители на отборите от родното футболно първенство той даде прогнозите си за пет срещи от най-силните първенства на Стария континент. Участниците в играта през този уикенд опитват да познаят резултата от мачовете: Вердер – Байерн, Тотнъм – Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити – Нюкасъл, Удинезе – Ювентус и Бетис – Атлетико (Мадрид).

Джони Велинов не само е единственият, който не дава предпочитанията си за победа на „гражданите“, но дори предвижда успех на „свраките“ на „Етихад Стейдиъм“.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Тодор Неделев, който участва от името на Лудогорец в играта, тотално отписа шансовете на Манчестър Юнайтед при гостуването му в събота на Тотнъм, който през този сезон е без капитана си Хари Кейн, трансфериран в Байерн преди седмица. И други участници са предвидили, че „червените дяволи“ може да направят грешна стъпка в Лондон, но Неделев е единственият, прогнозирал победа на "шпорите".

Абсолютно всички 16 участници в играта считат, че тази вечер Байерн ще започне с победа като гост на Вердер защитата на титлата си в Бундеслигата. Припомняме, че миналата събота баварците претърпяха унизителна загуба с 0:3 от РазенБалшпорт (Лайпциг) на собствения си стадион в мач за Суперкупата на Германия.

Всички прогнози във втория кръг от сезон 2 на Звезда лига – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК! 

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА