ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Представителите на клубовете от родния футболен елит дадоха интересни прогнози за голямото дерби в Германия между Борусия (Дортмунд) и Байерн (19:30 часа), с което се дава началото на 11-ия кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ.

Легендата на ЦСКА Георги Велинов отписа баварците, посочвайки успех с 1:0 за "жълто-черните". Още трима смятат, че Борусия ще победи Байерн - Галин Иванов (Славия), Васил Панайотов (Черно море) и Бирсент Карагарен (ЦСКА 1948).

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!
 
Лидерът в Звездната лига Янис Карабельов обаче не очаква баварците да имат проблеми и залага на 3:0 за тях. Същата прогноза дава и Илиян Стефанов. Халфът на Левски преследва Карабельов. Преди кръга Илиян е четвърти в класирането с 46 точки, а играчът на Ботев (Пловдив) оглавява подреждането с 54. Втори и трети са Александър Дюлгеров (Пирин) и Петър Дебърлиев (Хебър) - с по 49 т. 

От този уикенд в забавната ни игра с прогнози се включва нов футболист. Младият нападател Васил Василев заменя Божидар Пенчев като представител на Берое. Пенчев се представи силно, оставяйки заралии близо до върха - на петото място с 42 точки.

Вижте прогнозите на участниците в 11-ия кръг на Звездна лига - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

Класирането преди 11-ия кръг: