ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Залозите отдавна са част от света на спорта. Милиони се печелят, но и също толкова големи суми се губят с попълнени фишове при букмейкърите.

Американски любител на хазарта беше буквално на сантиметри от спечелването на повече от 1 милион долара, но в крайна не успя да забогатее.

Случаят е от самото начало на 2023 г., когато комарджията залага 43 долара на пет мача от шампионата по американски футбол, в които посочва автора на първия тъчдаун във всяка среща.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Всичко върви отлично и първите му четири прогнози излизат. Остин Екелер прави първия тъчдаун в мача на отбора си Лос Анджелис Чарджърс. След това същото постигат Доусън Ноу за Бъфало Билс, Джамар Чейс за Синсинати Бенгалс и Крисчън Маккафри за Сан Франциско 49-ърс.

Последният му залог е за Джъстин Джеферсън от Минесота Вайкингс в мача срещу Ню Йорк Джайънтс. Ако 23-годишният рисийвър на „викингите“ направи първия тъчдаун в мача, любителят на залозите ще спечели 1,35 милиона долара за своите 43 долара.

Джеферсън е съвсем близо до това направи милионер своя американски сънародник. Той обаче е спрян от защитника на Джайънтс Адоре Джаксън броени сантиметри последната линия на терена. Малко по-късно куотърбекът на Минесота Кърк Казънс бележи първия тъчдаун в мача.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!