ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Победа на Манчестър Юнайтед доведе до неприятни последствия за селянин в Уганда. Хенри Дабасани е изгонен от дома си, след като загубил облог за мач на „червените дяволи“ срещу Арсенал.

Дабасани бил уверен в успеха на Арсенал срещу страдащия под ръководството на Дейвид Мойс Юнайтед през 2013 г. Той се обзаложил със своя съсед Рашид Ига, заклет привърженик на тима от „Олд Трафорд“.

Хенри Дабасани поставил като залог семейната си къща. Ига от своя страна заложил своята съпруга и чисто новия си автомобил Toyota Premio.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Тъй като облогът бил прекалено значим, а спорът между двамата твърде разгорещен, за свидетели били повикани старейшините на селото в района Иганга в Източна Уганда.

На 10 ноември 2013 г. Манчестър Юнайтед побеждава Арсенал с 1:0 след гол на Робин ван Перси, който само година по-рано преминава от „артилеристите“ при „червените дяволи“.

След края на мача Хенри Дабасани припада. Това обаче не го спасява и той трябва да изпълни залога си. На следващия ден група фенове на Манчестър Юнайтед от селото нахлуват в дома му и го изхвърлят на улицата заедно с трите му съпруги и петте му деца.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК