ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Този уикенд предстои да се изиграят няколко големи дербита в Европа. Пет от тях са в програмата на десетия кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ, в която лидерите на отборите в Efbet Лига дават прогнози. Гвоздеят е Барселона - Реал (Мадрид). Очакваният с огромен интерес мач за първото място в Ла Лига е днес от 17:15 часа.

 Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Асовете в родния футбол дадоха разнопосочни прогнози за него. Четирима от участниците в забавната ни игра предвиждат голово шоу и равенство 2:2, четирима смятат, че Барса и Реал ще направят 1:1, също толкова посочват 2:1 за каталунците. Трима пък смятат, че "кралете" ще спечелят с 2:1, а лидерът към момента Янис Карабельов дава 2:0 за "белия балет".

Халфът на Ботев (Пловдив) води в подреждането с 47 точки. Вторият Александър Дюлгеров (Пирин) има 44, а трети с 41 т. е Петър Дебърлиев (Хебър).

Другите дербита, които асовете в родния футбол прогнозираха този уикенд: Вердер - Унион (Берлин), Maнчестър Юнайтед - Манчестър Сити, Интер - Рома и Наполи - Милан.

Междувременно в играта ни настъпи промяна и един от отборите - Ботев (Враца), вече е с нов представител. Капитанът на тима Даниел Генов заменя Красимир Костов. 

Какви са прогнозите на участниците в десетия кръг на Звездна лига - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

Класирането преди 10 кръг: