ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днес футболните фенове оживено коментират впечатляващата победа на Реал (Мадрид) с 4:0 над Барселона в полуфинален реванш за Кралската купа.

Така „белият балет“ взе реванш за трите си последователни поражения от каталунците през този сезон. Именно с една от тези победи на Барса е свързана днешната история на Букмейкър БЛИЦ.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

На 19 март Барселона спечели с 2:1 Ел Класико, което беше част от 26 кръг на Примера дивисион. Тогава на екипите на „блаугранас“ беше изписано заглавието на албума „Motomami“ на испанската певица Розалиа.

След мача изпълнителката изпрати специално видео, с което благодари на каталунците за получената реклама на нейния албум и да ги поздрави за победата.

Розалия имаше допълнителен повод да празнува успеха на Барса. Нейното гадже – пуерториканският певец Раув Алехандро, обяви, че преди Ел Класико двамата са се обзаложили. Като фен на Реал (Мадрид) той е заложил на „белия балет“, докато Розалия е дала предпочитанията си на Барселона.

Залогът на този своеобразен бас между двамата изпълнители е доста любопитен. Загубилият ще трябва да почиства общото им жилище в продължение на един месец. Раув Алехандро, наричан Краля на модерния регетон, признава, че за него това е голямо наказание, тъй като никак не обича да се занимава с къщна работа.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и вTelegram
Присъединете се в канала ТУК