ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днес ще ви разкажем за американския страстен любител на залозите от румънски произход Дейвид Оанчеа, който е известен като Вегас Дейв.

В рамките на една година – между 2015 и 2016 г., той се превръща в един от най-успешните комарджии и истинска легенда в американската столица на хазарта.

200 лв Начален Бонус Спорт!

През 2015 г. Оанчеа печели 200 000 долара от победата на Холи Холм над Ронда Роузи в най-популярния ММА шампионат UFC. След това взима внушителните 2,5 милиона долара, прогнозирайки шампионската титла на бейзболния Канзас Сити Роялс.

През 2016 г. големият късмет продължава да го спохожда. Дейвид Оанчеа печели 2,3 милиона долара, благодарение на шампионската титла на Денвър Бронкос в големия финал на първенството по американски футбол – Супербоул. Така за една година прибира общо 5 милиона долара.

В следващите години шансът напуска Вегас Дейв. Заради залозите на сериозни суми той изпада във финансова криза. В един момент в сметката му се оказват само 820 долара и Дейвид подава съдебна молба да бъде обявен във фалит.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК