ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Популярният актьор Тончо Токмакчиев загуби сражението с Теди Кацарова в играта на БЛИЦ Букмейкър – ефбет Лига, в която се прогнозират чрез точен резултат футболни мачове от родния елит.

Той не спечели точка, а певицата записа 3, след като позна до абсолютна точност, че дербито на Пловдив между Локото и Ботев ще завърши наравно 1:1.

Трябва обаче да отбележим една важна подробност, която остана скрита от читателите ни.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Когато потърсихме Тончо Токмакчиев за прогнозите, той отсече, че Крумовград ще победи Лудогорец с 5:0. Последва обаче наше питане дали актьорът не се шегува и дали е сериозен. Тогава Тончо се поправи и даде друга прогноза – 0:0.

Припомняме, че мачът завърши със сензационното 3:1 за новака в елита. Ако бе зачетена първата прогноза на Токмакчиев, това щеше да му донесе 1 точка, тъй като 3 се дават само при познат точен резултат. За познат знак точката е една.

Впоследствие това нямаше да помогне на големия актьор, тъй като Теди позна равенството 1:1 на Локо Пд – Ботев Пд. Така крайният резултат щеше да е 3:1 за Кацарова вместо сегашното 3:0. Но все пак е хубаво да споменем каква бе първоначалната реакция на Тончо.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!