ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Любител на залозите от Англия се възползва от интересна възможност, предложена от букмейкърите и накрая спечели 1270 паунда.

Футболният фен пуснал фиш за пет мача от изминалия уикенд – три от Висшата лига, един от френската Лига 1 и един от нидерландската Ередивизи.

Той познал, че Ливърпул ще спечели срещу Кристъл Палас, ПСЖ ще победи Нант, АЗ Алкмаар ще се справи с Алмере Сити, а Евертън ще поднесе изненадата срещу Челси.

Останал му само мачът между любимия Лутън срещу Манчестър Сити. „Шапкарите“ поведоха в резултата в добавеното време на първата част чрез Илайджа Адебайо. Така се играчите на Роб Едуардс се оттеглиха с аванс на почивката.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Това пък позволи на любителя на хазарта да натисне бутона „Замрази“ и буквално да замрази своя залог. Неговият букмейкър позволява такъв ход за фишове с поне пет мача, при които за даден мач може да се използва опцията за замразяване при изгоден резултат преди края на мача.

Използването на хитрата опция позволи на фена на Лутън да спечели от своя фиш. Въпреки че любимият му отбор в крайна сметка загуби от Манчестър Сити с 1:2, той ликува с печалба от 1270 паунда.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!