ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Американският спортен фен и любител на залозите Даниел Форт можеше да падне отвисоко заради загубата на вече бившия световен шампион Франция от Аржентина след дузпи в тазгодишния финал на Мондиала в Катар.

Форт заложил 26 долара на 25 март на дългосрочни събития и позна шампионите в НБА, НХЛ, Серия "А", английската Висша лига и други. Той познал шест от седемте събития във фиша си и ден преди финала трябвало да изчака победа на Франция, за да прибере сумата от близо 558 хиляди долара.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Американецът обаче някак се усъмнил в победата на "петлите" въпреки успеха им с 2:0 на полуфинала с Мароко и приел офертата на букмейкъра да се откаже, прибирайки част от парите т.нар. кеш-аут.

Така Форт взе сума, която след приспадане на данъци е около 185 хиляди долара чиста печалба и гордо позира с телефона си в социалните мрежи.

"Слава Богу, че го направих. Иначе щяха да ме изнасят на носилка след инфаркт. Обсъдих всичко със семейството ми. Изтеглихме парите и ще си променим живота", допълни американецът.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК!