ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днес ще ви разкажем случая с фен на Ливърпул Джордан Атуорд, който полудя от кеф, след като любимият му отбор разби големия съперник Манчестър Юнайтед със 7:0 на 5 март тази година. Това беше най-голямата загуба на „червените дяволи“ от 1931 година насам.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Радостта на Атуорд беше допълнена от прилична печалба. Той беше направил няколко залога с впечатляващия общ коефициент 1000 в един от британските букмейкъри. Общият му залог беше само един паунд и затова, в крайна сметка прибра печалба от 1000 паунда.

Той беше предвидил правилно, че Мохамед Салах и Дарвин Нунес ще вкарат поне по два гола в мача. И двамата наистина се разписаха по два пъти във вратата на „червените дяволи“. Второто попадение на египтянина падна в 83-ата минута

Освен това точни се оказаха прогнозите на Джордан Атуорд, че Лисандро Мартинес от Юнайтед и Фабиньо от Ливърпул ще получат жълти картони. Бразилецът влезе като резерва за „червените“ в 79-ата минута и получи официално предупреждение две минути преди края. Така в самия край на мача фишът на запалянкото на Ливърпул се оказа печеливш, а той сподели радостта си с останалите потребители на „Туитър“.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!