ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света. Днес ще ви разкажем история за голяма радост, гняв и леко недоглеждане.

В края на миналия сезон 72-годишният английски футболен фен Фил Уортингтън попадна в новините с печеливш залог за крайното класиране във Висшата лига.

Той играл с 25 паунда през януари при коефициент 40/1, че Манчестър Сити, Ливърпул и Челси ще завършат в топ 4, а Бърнли, Уотфорд и Норич ще изпаднат. Когато отишъл да си прибере печалбата в размер на 1000 паунда обаче бил неприятно изненадан.

200 лв Начален Бонус Спорт!

"Казаха ми, че е станала грешка и ми предложиха да ми платят печалба при коефициент 2/1 т.е. 50 паунда, което отказах.

Връщах се няколко пъти в букмейкърския пункт, но все едно и също.

Невероятно е как хора, които печелят милиони, правят проблем за 1000 панда, при това честно спечелени", коментира Уортингтън и разказа историята си в местните медии.

След като тя става известна, от букмейкъра искат право на отговор и обясняват какво всъщност се е случило.

"Станала е грешка при приемането на залога му. Специалният коефициент е само за това, че Ман Сити, Ливърпул, Челси и Арсенал да завършат на позиции първа, втора, трета и четвърта в този ред, а Бърнли, Уотфорд и Норич да бъдат 18-и, 19-и и 20-и в класирането. 

В неговия фиш липсва четвъртото място на Арсенал, което прави така, че той не отговаря на изискванията и реално е губещ.

Да, той е познал топ 3, но коефициентът за това е доста по-нисък. Изчислихме печалбата му и му предложихме нова сума", коментираха от букмейкъра.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и вTelegram
Присъединете се в канала ТУК