ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Съдбата понякога поднася приятни изненади в изключително важни моменти. С подобен уникален късмет може да се похвали уелското семейство Мейси, където всички са заклети фенове на Суиндън.

На 25 август 38-годишният Крис Мейси пуска фиш за 20 паунда в чест на 60-годишния юбилей на баща си Дейл. Неговото предвиждане е, че “червеношийките“ ще запишат домакинска победа с 6:0 над Кроули в петия кръг на първенството на Лига 2.

Късметът на юбиляря явно работи в този ден, тъй като Суиндън наистина печели с 6:0, но едва след победен гол на национала на Сейнт Китс и Невис Тайрис Шейд в деветата минута на добавеното време. Това попадение носи на семейство Мейси печалба от 4000 паунда.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Интересното е, че това не е първият случай във фамилията, в който познават точен резултат за победа на Суиндън. Точно 10 години по-рано, за 50-годишния юбилей на Дейл през август 2013 г., Мейси прибират 1000 паунда заради победата с 5:0 над Крю Аликзандра. Точният резултат е гарантиран заради спасена дузпа в последната минута от вратаря на Крю.

Още по-невероятното е, че за 40-ия рожден ден на Дейл Мейси семейството попълва фиш за победа на Суиндън, който също е печеливш. През август 2003 г. „червеношийките“ бият Нотс Каунти с 4:0.

„Напълно съм шокиран! Абсолютно невероятно е, че това се случва. На последните три юбилея на баща ми, Суиндън бие с резултат, отговарящ на годините, които навършва - 4:0 за 40-годишнината му, 5:0 за 50-годишнината му и сега 6:0 за 60-ата годишнина.

Преди десет години бяхме на стадиона, когато при 5:0 дойде онази дузпа. Всички около нас знаеха за залога и изтръпнаха. Когато вратарят спаси удара, избухнахме в дива радост. Останалите на стадиона се чудеха защо се радваме на пропуска на Суиндън, след като сме фенове на тима. Ами ето затова“, призна с усмивка Крис Мейси. 

А в Уелс са категорични - такова чудо рядко се вижда. Не само при тях, но и навсякъде по света. 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!