ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Емоциите от Мондиал 2022 още не са стихнали, но днес ще разкажем за случай от световното първенство в Русия преди четири години.

На 23 юни 2018 г. английски футболен фен посещава сайта на британския букмейкър „SkyBet“ и прави залог от пет паунда на три събития от мачовете, които ще се играят през деня.

Първата му прогноза е, че Ромелу Лукаку ще вкара два гола за Белгия срещу Тунис, а коефициентът е 6 към 1. Това наистина се случва и тогавашният нападател на Манчестър Юнайтед се разписа два пъти за родината си при успеха с 5:2.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Вторият му залог твърди, че Мексико ще победи Южна Корея с 2:1 при коефициент 9 към 1. Карлос Вела и Хавиер Ернандес вкарват за „ацтеките“, а Сон Хьон Мин е точен за корейците за крайния резултат, което приближава англичанина към печалбата от 5250 паунда.

Остава да излезе единствено прогнозата му за последния мач от деня. Той залага, че халфът на Реал (Мадрид) Тони Кроос ще вкара гол с удар извън наказателното поле по време на двубоя между Германия и Швеция.

Кроос наистина се разписва с далечен изстрел. Встрани от наказателното поле той разиграва с Марко Ройс при пряк свободен удар. След паса на Ройс халфът на „белия балет“ праща топката във вратата на Швеция. За нещастие на английския фен след паса на Ройс кълбото навлиза с няколко сантиметра в пеналтерията и печалбата пропада.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК!