ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Поп фолк звездата Бони отвърна на удара на популярния актьор Дарин Ангелов, който в петък поведе в битката между двамата в 7 кръг на играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ.

В последния работен ден от седмицата звездата от сериала „Лъжите в нас“ с абсолютна точност прогнозира победата на ЦСКА с 3:1 като гост на Арда. Така той взе 3 точки, докато Бони спечели само една, предвиждайки успех на „армейците“ с 2:1.

В събота певицата нанесе своя ответен удар и изравни резултата в битката. Тя взе по една точка за победата на Черно море над Локомотив София (2:1) и от нулевото равенство между Левски и ЦСКА 1948.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Днес двубоят на прогнозите на Бони и Дарин Ангелов ще продължи с мачовете Славия – Спартак (Варна) и Лудогорец – Септември.

Равенството между двамата към момента обещава интересна развръзка. Предстои да разберем дали фолк звездата ще успее да елиминира втори мъж в играта, след като през миналата седмица отстрани двукратния победител Здравко от „Ритон“.

Припомняме, че при познат точен резултат се присъждат 3 точки, при познат само знак – 1 точка.

Забавната игра efbet Лига е на елиминационен принцип - победителят продължава напред, а загубилият отпада. Накрая, който има най-много точки и най-много поредни победи, ще бъде №1 на сезона.

Прогнозите на Бони и Дарин Ангелов – ВИЖТЕ ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК