ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Баскетболната легенда Георги Младенов приключи с високо вдигната глава участието си в играта Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. Още в неделя вечерта беше ясно, че едно от големите имена в историята на Левски и настоящ треньор на Миньор (Перник) губи битката си в полето на футболните прогнози срещу друга известна фигура в българския баскетбол – Станислав Станков.

В дуела между двамата остана единствено мача между Берое и Лудогорец, а шампионите спечелиха гостуването си в Стара Загора с 2:0. Това пък донесе на Георги Младенов три точки, с което той губи от Станков с по-почетен общ резултат - 4:5.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Станислав Станков и Жоро Младенов в продължение на две седмици водеха спор в полето на прогнозите за мачовете от родното футболно първенство. В предишния кръг дори направиха нещо уникално - дадоха напълно еднакви предвиждания и за петте мача. В 21-ия кръг имаше разминавания в очакванията им за крайните резултати и това предизвика интерес в дуела.

Това е трети елиминиран съперник за Станков. Бившият национал и една от големите фигури в баскетболния ЦСКА през 90-те години на ХХ век вече се справи с конкуренцията на известния журналист Исак Гозес и Тити Папазов. Станков вече има общ актив от 14 точки в играта, с което се изкачи на четвърто място, на десет точки от първото място.

Вижте какви бяха прогнозите на Станков и Младенов за 21-ия кръг на играта ни!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!