ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Германският национал Лирой Сане донесе голяма радост на звездата на Крумовград Алекс Колев в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ. Това се случи благодарение на изравнителния гол на 27-годишното дясно крило на Байерн за 2:2 като гост на РазенБалшпорт (Лайпциг) в мач от Бундеслигата.

Баварците заличиха пасив от два гола, за да стигнат до ремито. Сане реализира своето попадение в 70-ата минута след асистенция на Джамал Мусиала. Така Алекс Колев се оказа единственият участник в седмия кръг на Звездна лига, който не само позна точния резултат от дербито между РазенБалшпорт (Лайпциг) и Байерн, но и въобще спечели точки от този двубой.

Трябва да се отбележи, че ако Лирой Сане не се беше разписал и „червените бикове“ бяха записали домакинска победа с 2:1, три точки за познат точен резултат щеше да спечелят Димитър Илиев (Локомотив Пловдив) и Галин Иванов (Славия). Те единствени бяха предвидили успех на тима от Лайпциг.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

С познат точен резултат от събота могат да се похвалят още Бирсент Карагерен (ЦСКА 1948), Александър Дюлгеров (Пирин) и Петър Дебърлиев (Хебър), които познаха победата на Тотнъм над Ливърпул с 2:1. Васил Панайотов от Черно море добави точка в актива си, тъй като беше прогнозирал успех на „шпорите“ с 2:1.

Единственият участник, познал точния резултат от победата на Реал (Мадрид) с 3:0 над Жирона е Янис Карабельов от Ботев (Пловдив). Само Димитър Илиев и Иван Дичевски (Арда) пък не прибавиха точки в актива си от този мач, тъй като бяха дали предимство на каталунската изненада на сезона в предвижданията си.

Днес седмият кръг на играта Звездна лига завършва с мача от италианската Серия „А“ между Аталанта и Ювентус.

Всички прогнози за 7 кръг на участниците в играта - ТУК

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ НА ИГРАТА ЗВЕЗДНА ЛИГА