ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Вратарят на Левски Николай Михайлов и лидерът на Локомотив (София) Красимир Милошев са единствените двама участници в 25 кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ, които познаха точния резултат за победата на Наполи над Ювентус (1:0) в голямото дерби на Серия „А“ през изминалия уикенд.

Попадението на Джакомо Распадори в третата минута на добавеното време помогна на Михайлов и Милошев да придвижат своите отбори по-напред в класирането. „Сините“ стартираха уикенда на 12-о място, но вече заемат една позиция по-напред. „Железничарите“ от своя страна направиха по-сериозен скок. Преди началото на играта в събота те бяха 11-и, но вече са осми, изравнявайки се с ЦСКА 1948.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Лидерът в класирането Иван Дичевски от Спартак (Варна) и в неделя се отчете с добра успеваемост. Той позна точния резултат за победата на Барселона над Атлетико (Мадрид) с 1:0 и това му донесе три точки. Взе и по една точка от успехите на Нюкасъл над Тотнъм (6:1) и на Наполи над Ювентус, където позна победителя.

След силното представяне на Дичевски „соколите“ са на първо място в играта с 93 точки, на три пред Пирин. ЦСКА е на трета позиция с 86 точки, като има една повече от Септември. Следват Славия и Арда – с по 84.

Припомняме, че според правилата на играта за познат точен резултат се присъждат три точки. Познат знак от мач носи една точка.

Вижте какви бяха прогнозите на участниците в 25-ия кръг на Звездна лига – ТУК!