ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Популярният културист Димитър Ходжев е изправен пред възможността да бъде елиминиран още в дебютното си участието в играта Efbet лига на Букмейкър БЛИЦ.

Митьо Крика, както е известен силовият спортист, води битка с певицата Теди Кацарова, като двамата дадоха прогнозите си за резултатите от мачовете в българския футболен елит.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

След изиграването на четири от срещите, Ходжев има само една спечелена точка, докато Кацарова е с три. Това означа, че за да елиминира певицата, която вече има една победа в играта, Митьо Крика трябва да се надява Спартак (Варна) и Хебър днес да завършат при резултат 2:2.

Това ще му донесе нови три точки и общ резултат от 4 т., а Теди Кацарова ще остане с три, тъй като е предвидила победа за „соколите“. При всеки друг изход на мача на „Коритото“, Кацарова ще елиминира втори пореден съперник, след като през миналата седмица успя да отстрани актьора Филип Буков.

Припомняме, че в играта Efbet лига на Букмейкър БЛИЦ популярни лица от българския шоубизнес прогнозират мачове от родното футболно първенство. За познат точен резултат се присъждат три точки за общото класиране. Уцелен знак от дадена среща носи по една точка.

Как точно гласуваха Теди и Крика в 29-ия кръг на шоу-играта Ефбет лига – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!