ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

ЦСКА претърпя голям срив през уикенда и това доведе до загуба на първото място в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ. Представителят на „армейците“ Георги Велинов до момента демонстрираше сериозни познания на мачовете в най-силните първенства на Европа. В 23-ия кръг на играта обаче взе само една точка от пет прогнози и това го смъкна от първото място на четвърта позиция.

Изключително силно се представи последният в класирането на футболния ни шампионат Спартак (Варна), който оглави подреждането на Звездна лига. Вратарят на „соколите“ Иван Дичевски през изминалия уикенд направи разби конкуренцията, позна три точни резултата, взе общо 10 точки и вече е №1 в класирането. Така Дичевски изпревари Георги Велинов с пет точки.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Отлично се представи и капитанът на Пирин Александър Дюлгеров, който спечели осем точки през уикенда и запази второто място на „орлетата“ в Звездна лига. В 23 кръг Дюлгеров позна два точни резултата, а на други два уцели крайния победител.

Припомняме, че за познат точен резултат в играта Звездна лига се дават три точки. Уцеленият точен знак носи на участниците по една точка.

Всички какви бяха прогнозите на участниците за 23-ия кръг – ТУК!