ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Звездата на Левски Илиян Стефанов е един от големите победители след изиграването на първия мач от четвъртия кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ.

24-годишният национал позна с точност победата на Милан с 2:1 като гост на Рома. Това стана факт след гол на Леонардо Спинацола за „вълците“ в добавеното време.

Стефанов не е единственият, познал точния резултат от триумфа на „росонерите“. С такава успеваемост може да се похвалят също капитанът на Локомотив (София) Красимир Милошев и представителят на Берое Божидар Пенчев.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Заради прибавените по три точки в своя актив Илиян Стефанов, Краси Милошев и Пенчев заемат първите три позиции във временното класиране на втория сезон на играта. Лидер е играчът на Берое с 16 точки, една повече от футболистите на Левски и Локомотив (София).

Единственият друг, предвидил успех на Милан, е Тодор Неделев от Лудогорец. Той беше прогнозирал, че „червено-черните“ ще спечелят с 3:1. Затова прибавя една точка в актива си и излиза на шесто място в класирането с 10 точки.

Днес участниците в Звездна лига продължават своята игра. Те са дали предвижданията си за срещата между Борусия (Мьонхенгладбах) и Байерн.

Всички прогнози на участниците в Звездна лига от четвъртия кръг – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ НА ИГРАТА ЗВЕЗДНА ЛИГА