ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

По драматичен начин започна спора между певицата Теди Кацарова и бившата тв водеща Мая Савова в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ.

Двете водят битка на полето на футболните прогнози за мачовете от родния елитен шампионат. Двете се изравят една срещу друг в третия кръг на новия сезон на играта.

Първият двубой между Крумовград и Черно море (1:3) доведе до големи емоции. Мая Савова беше на 10 минути от получаването на три точки за своята прогноза. Тя беше предвидила равенство 1:1 между двата тима. Именно такъв беше резултатът 10 минути преди последния съдийски сигнал.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

В заключителните минути Черно море вкара два гола и разочарова съпругата на популярния журналист Крум Савов, който преди седмица беше елиминиран от Теди Кацарова в играта.

Певицата пък прибави една точка в своя актив след мача между Крумовград и Черно море. Тя беше предвидила победа на „моряците“ с 1:0.

Днес играта между Теди Кацарова и Мая Савова продължава. Те са дали своите прогнози за мачовете Хебър – Берое и Пирин – Ботев (Пловдив).

Как точно прогнозираха мачовете Теди и Мая от третия кръг на сезон 2 - ТУК

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!