ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

С голяма изненада започна новият сезон на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ. За изненадващия развой допринесе срещата от английската Висша лига между Арсенал и Нотингам.

11 от 16-те участници в играта бяха прогнозирали успех на „артилеристите“ с 3:0, а лондончани спечелиха с 2:1. Нямаше участник, който да не вземе точки заради успеха на тима на Микел Артета.

Големият победител обаче е вратарят на Ботев (Враца) Красимир Костов, който позна точния резултат от мача, което му донесе три точки. Той прибави допълнителна точка в актива си от факта, че предвиди победа на Нюкасъл срещу Астън Вила.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Така Костов, който завърши първия сезон на Звездна лига на последното място, сега оглави временното класиране на играта. Шампионът Иван Дичевски, който тогава представяше Спартак (Варна), а сега защитава вратата на Арда, в момента е на едно от последните места само с една точка, донесена му от успеха на Арсенал.

Големият препъникамък за всички участници се оказа срещата между Евертън и Фулъм, където никой не беше прогнозирал успех на „котиджърс“, които спечелиха на „Гудисън Парк“ с 1:0. Така от този мач никой не прибави точки в актива си.

Днес приключва първият кръг на втория сезон на Звездна лига. Участниците са дали своите прогнози за още два мача от Висшата лига: Брентфорд – Тотнъм и Челси – Ливърпул.

Припомняме, че в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ представители на всички 16 участници на родната efbet Лига прогнозират изхода на мачове от Топ 5 първенствата на Европа. За познат точен резултат се присъждат 3 точки, а уцелен знак носи една точка.

Всички прогнози в първи кръг от сезон 2 на Звезда лига – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК! 

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА