ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лицето на сутрешния блок „Денят започва“ по БНТ Христина Христова ще бъде победителят в продължилата няколко седмици сага на дуела ѝ с легендарния водещ, коментатор и анализатор на Шампионската лига Красимир Минев в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ.

Двамата в три поредни кръга спорят на полето на прогнозите за мачовете от българския футболен елит. Два пъти завършваха с равен брой точки и продължаваха напред. В деветия кръг на играта Христова има минимална преднина от 2:1, която обаче ще остане непреодолима за Красимир Минев.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Спорът между двамата ще приключи окончателно тази вечер след изиграването на срещата между Крумовград и Левски. Христина Христова и Красимир Минев са заложили на абсолютно еднакви прогнози, което означава, че при всички случаи разликата от една точка ще се запази.

Авансът на водещата от БНТ дойде благодарение на победата на ЦСКА в дербито с ЦСКА 1948 (2:0). Тя беше предвидила успех на „армейците“ с 2:1, докато Краси Минев беше заложил на равен резултат.

Христина Христова вече оглавява временното класиране на втория сезон на Букмейкър БЛИЦ с актив от 16 точки. До този момент тя елиминира колежката си от националната телевизия Карина Караньотова (втора в подреждането с 12 точки), а довечера официално ще отстрани и Красимир Минев.

Как Христина и Краси прогнозираха мачовете от деветия кръг – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!