ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света. Днес ще ви разкажем за това как понякога късметът идва по неподозиран начин.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Млада американка грабна 10 милиона долара от лотарията в края на 2021 година, след като бе блъсната от мъж в магазин, докато си купува лотариен билет.

Лакедра Едуардс разказа как е застанала пред машина за билети, платила е 30 долара, но минаващ покрай нея мъж е направил така, че да натисне различен от нарочения за покупка билет.

"Човекът просто мина и ме блъсна с ръце. Не знам дали нарочно или без да иска. По-скоро първото, тъй като явно за нещо съм му пречила. Може би да мине ли, не знам... Не каза нищо, дори не се обърна, камо ли да се извини. Аз натиснах грешен бутон и така си купих билет, който не исках. Въпреки това го взех, нямах избор, бях платила вече.

Качих се в колата и започнах да го търкам на определеното място. Не вярвах на очите си, честно! Видях, че печеля 10 милиона долара. Буквално се хванах за главата, мислейки че сънувам. Докато шофирах, често поглеждах билета и за малко да катастрофирам. Спрях и сканирах билета с мобилно приложение. Тогава се уверих още веднъж, че е истина. Уверих се на 100 процента, че е факт. После започнах да си повтарям - "Богата съм, богата съм, наистина съм мноого богата!", разказа щастливата Едуардс.

Въпросът е как ли е реагирал мъжът, бутнал жената, разбирайки какво се е случило впоследствие. Ако изобщо е запомнил за случката... 


Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!