ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днес ще се върнем към случай от есента на 2018 г., когато жител на германския град Херне (провинция Северен Рейн – Вестфалия) прибира четвърт милион евро благодарение на гол в последната секунда.

Преди почти 4,5 години – на 1 септември 2018 г., късметлията пуска онлайн фиш в германски букмейкър за всички мачове от съботната програма на Бундеслигата. Той прогнозира победителите от първите полувремена и крайния изход на срещите.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Залогът му е само от 1 евро, а коефициентът е 357 739 към 1. Германският любител на залозите познава почти всичко, остава му само Вердер да победи Айнтрахт (Франкфурт). За да се случи това, обаче трябва да изживее истинска драма.

В края на редовното време резултатът е 1:1, но съдията Сьорен Щоркс е дал шест минути добавено време. Малко преди неговото изтичане, тимът от Бремен печели фаул пред вратата на домакините от Франкфурт. Националът на Косово Милон Рашица се заема с изпълнението и праща топката в мрежата на вратата на Кевин Трап.

Така жителят на Херне се оказва притежател на печеливш фиш. Вместо да спечели полагащите му се над 357 000 евро, той прибира със 100 бона по-малко. Взима 250 000 евро, тъй като според правилата при онлайн залог това е максималната печалба, която може да бъде изплатена.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК