ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днес ще се върнем през месец май 2021 г., когато за 57-годишен виенчанин идва края на продължилото три месеца чакане за голяма печалба.

През февруари 2021 г. той прави залог в местния букмейкър „Tipico“, в който предвижда шампионите в девет различни първенства, както и отборите, които ще спечелят промоции за тях. В допълнение прогнозира, че Майнц ще запази мястото си в Бундеслигата. Сумарният му коефициент е 548,58, а залогът – 30 евро.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Дългото чакане е обусловено от факта, че в три от първенствата развръзката е доста късна. В последния кръг става ясно, че Брьондби става шампион на Дания, Атлетико (Мадрид) взима титлата в Испания, а Бохум печели промоция за Бундеслигата.

Изключително драматично идва шампионският трофей за „дюшекчиите“. Атлетико (Мадрид) изостава с 0:1 срещу вече изпадналия Валядолид. През второто полувреме обаче настъпва обрат и „червено-белите“ взимат титлата след голове на Анхел Кореа и Луис Суарес.

Бохум също лази по-нервите на виенчанина. Германският тим допуска изравнителен гол срещу Зандхаузен и още едно попадение във вратата ще означава, че ще завърши на трето място в класирането и промоцията в елита ще пропадне. Това обаче не се случва и австриецът в крайна сметка прибира 16 457,55 евро.