ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Известният български DJ Теди Джорджо записа впечатляващ успех с познанията си за родното футболно първенство. В 12 кръг на играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ Тодор Георгиев, както е истинското име на музиканта, убедително победи шефа на спортната редакция на БНТ Ивайло Ангелов с 5:1 и го елиминира.

Дуелът между двамата през изминалия уикенд беше продължение на битката им от предишната седмица, когато не успяха да излъчат победител. Теди Джорджо позна с точност крайния резултат от вечното дерби между ЦСКА и Левски (1:1). Това му донесе три точки в актива.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

След това популярният жител на Дряново прибави и по една точка, тъй като правилно предвиди, че Хебър ще победи Етър, а ЦСКА 1948 ще се наложи над Ботев (Пловдив).

Ивайло Ангелов в никакъв случай не се даде лесно, въпреки че резултатът от кръга е 5:1 за DJ Теди Джорджо. Той позна, че битката на върха на класирането между Черно море и Локомотив (Пловдив) ще завърши без победител. Два късни гола го лишиха от важни точки. Ако не бяха попаденията Ивайло Чочев за ЦСКА 1948 и на Даниел Ками за Локомотив (София) срещу Берое, успехът на Теди Джорджо нямаше да е въобще толкова убедителен.

DJ Теди Джорджо продължава участието си в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ в 13 кръг, който ще се състои след паузата в родното първенство заради мачовете на националните отбори. Тогава Тодор Георгиев ще има за съперник друга популярна фигура от българския обществен живот.

Вижте какви бяха прогнозите на Ивайло Ангелов и DJ Теди Джорджо в 12 кръг на Efbet Лига - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!