ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Шефът на спортната редакция на БНТ Ивайло Ангелов впечатли при дебютното си участие в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. Едно от най-разпознаваемите лица на националната телевизия изненада с изключителна точност на прогнозите си за мачовете от българското футболно първенство.

През изминалия уикенд Ангелов води дуел с колежката си от БНТ Христина Христова и успя да я победи с общ резултат 11:8 в десетия кръг. Популярният коментатор стори нещо, което до момента не беше правено нито в първия, нито във втория сезон на играта. Той позна три точни резултата в един кръг. Освен това взе точки от всеки прогнозиран резултат.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Ивайло Ангелов уцели с точност по какъв начин ще завършат срещите ЦСКА – Черно море (1:1), Ботев (Пловдив) – ЦСКА (1:2) и Локо (София) – Лудогорец (1:3). Всеки един от тези резултати му донесе по три точки. Освен това добави по една точка от предвижданията, че Локо (Пловдив) ще победи Славия и Левски ще се наложи над Етър. Така шефът на спортната редакция на БНТ продължава в следващия кръг на играта efbet Лига, където ще има нов съперник.

Христина Христова беше изключително силен противник за Ивайло Ангелов. Тя позна точните резултати от мачовете Ботев (Пловдив) – ЦСКА (1:2) и Локо (Пловдив) – Славия (2:0). Добави по една точка и от победите на Левски и Лудогорец. След участие в пет поредни кръга тя беше елиминирана, но оглавява временното класиране на играта efbet Лига с 24 точки, на 12 пред друго лице от ефира на БНТ Карина Караньотова. Ивайло Ангелов за момента е трети с 11.

Какви бяха прогнозирате на Хриси и Ивайло в десетия кръг - ТУК! 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!