Олимпийската медалистка Ренета Камберова продължава със силното представяне в играта Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. Бившата националка по художествена гимнастика успя да елиминира и боксовата звезда Даниел Асенов - Тайсъна от Кукорево.

Битката между двамата в 26-ия кръг на забавната ни игра е с предизвестен край още преди последния мач - Локомотив (Пловдив) - Черно море (днес от 19:30 часа). Камберова води на европейския шампион Асенов с 4:2 точки, а за срещата на "Лаута" и двамата са посочили, че "моряците" ще спечелят с 2:1. 

Спорът им щеше доста да се нажежи, ако ЦСКА бе победил Левски вчера с 3:0. Дербито завърши 2:0 за "армейците", а БГ Тайсъна беше прогнозирал 3:0 за тях.

Камберова е все по-близо до първото място в Играта Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. Красавицата вече натрупа 19 точки, а на върха с 24 е Христина Христова от БНТ.

Припомняме, че в играта ни популярни лица от българския обществен живот се състезават един срещу друг на елиминационен принцип, прогнозирайки мачове от родния футболен елит. Победителят от даден кръг продължава напред и му предстои сблъсък с нов съперник, а загубилият отпада.

Преди Дани Асенов Рени Камберова елиминира още двама мъже - Дичо и Богдан Томов.

Вижте прогнозите на Рени Камберова и Даниел Асенов за 26-ия кръг на играта ни - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!