ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Популярният български певец и шоумен Богдан Томов нямаше много поводи за радост в събота вечер и е пред отпадане в 25-ия играта efbet Шоу Лига на Букмейкър БЛИЦ.

Той не успя да устои на серията на бившата гимнастичка Ренета Камберова, която се радва на сериозна успеваемост във футболните прогнози.

След като само един гол я раздели от това да познае точния резултата на победата на Левски над Славия (2:0), сега тя почти уцели и резултата на успеха на Лудогорец над Локомотив (Пловдив) - 1:2 снощи. Тя предвиди успех с 2:0, докато Богдан Томов заложи на 3:1.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Едно попадение раздели двамата и в другия мач от събота Локомотив (София) - ЦСКА 0:1.
Там Томов предвиди нулево равенство, а Камберова позна точния резултат.

Резултатът е 5:1 в полза на Ренета Камберова, но всичко може да се промени в последните два мача от играта. Според правилата на играта ни 3 точки се дават за познат точен резултат, а една за познат знак - победа за съответния отбор или равенство.

От 16:30 часа днес Ботев (Пловдив) посреща Черно море, като двамата ни участници залагат за успех с по 1:0, съответно Камберова за "моряците", а Томов за "канарчетата".

В последната среща и двамата смятат, че ЦСКА 1948 ще победи Берое, а прогнозите им са: Ренета Камберова - 2:1, и 3:0 за Богдан Томов.